Trinn 3
Eksklusive townhouse
I salg nå!


Få feriefølelsen hjemme – eksklusive townhouse og aktivitetspark

Lev i sus og dus – eller helt nedpå – i din nye hverdag på idylliske Skjoldneshagen.

Sentralt beliggende nær attraktive Nesttun, med Nordåsvannet som utsiktspunkt, bygges det her 6 eksklusive townhouse skapt for din ideelle hverdag. Her er ingenting lagt til tilfeldighetene.

Naturelementene som former Skjoldneshagen, dras også med inn i den nye boligparken. Omkranset av flotte opparbeidede grøntarealer med frodig beplantning, finner du her raskt din indre zen.

Boligvelger Townhouses

Boligvelger Townhouses

Kommer

Tredje salgstrinn

4-roms

Alle boligene har 3 soverom

Hvor?

Sørvestvendt

Priser

Pris fra Kr 6.750.000,-

Parkering

Ikke inkludert. Pris kr.300.000,- pr. plass.

Nyt hverdagen med sosiale trivselstilbud, matopplevelser,
flott natur og vakre solnedganger.


Townhouse

Selveierleiligheter fra ca 103 kvm. Alle husene har tilgang på egen markterrasse. For å skape mer privatliv for deg og dine, er hvert hus noe forskjøvet. Ikke bare skiller dette seg ut fra andre boliger, men skaper også et flott arkitektonisk uttrykk.

Lekent, stilig og moderne – og helt eksklusivt for deg!


Kvalitetene

Vi ønsker å skape gode hjem, med rom for kreative særegenheter og lune atmosfærer. Over to plan, bygges det 6 eksklusive townhouse med gjennomgående høy standard, samt gode og arealeffektive løsninger.

Med 3 soverom, er det romslig for både deg og dine – eller kanskje noen gjester? Åpen stue- og kjøkkenløsning inviterer til sosiale sammenkomster, så vel som underholdning i sofakroken på fredagskvelden.

Ikke bare ønsker vi å skape hjem som er gode å bo i – vi holder også tett fokus på dagens trender. Kombinert med flotte materialer og praktiske løsninger, ligger alt til rette for å skape din nye drømmebolig!


Kjøkken for nye matgleder

Nytt kjøkken er en stor begivenhet, nettopp fordi kjøkkenet er en stor del av vår hverdag.

Townhousene på Skjoldneshagen blir levert fra kvalitetsleverandøren Sigdal. Finpusset og tilrettelagt for et smart og moderne uttrykk.

Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer. Hvitevarepakken inneholder; stekeovn, induksjon koketopp,  oppvaskmaskin og kombiskap – ferdig montert tilpasset kjøkkenet ditt.

Kjøkken leveres i hvit som standard, med laminat benkeplate. Det vil også bli gitt muligheter for utallige tilvalg og tilpasninger i egne møter med kjøkkenleverandør.


Fasilitetene

Er du stadig på jakt etter nye utfordringer? Eksklusivt for beboere på Skjoldneshagen er en rekke fasiliteter. Det opparbeides en flott aktivitetspark rett utenfor døren, hvor det her venter timer med gøy og utfoldelse.
«En aktivitetspark eksklusivt for meg, sier du?» Ja, visst! I tillegg til et nettverk av flotte turstier i området, består Skjoldneshagens aktivitetspark av en rekke aktivitetstilbud:

Padeltennisbane

Sandvolleyballbane

Multisportbane

Boule

BMX bane

Og du? Du får faktisk gratis leie av kajakk, kano og SUP i sjøhuset. Tenk deg en søndag på glitrende bølger på en perle som Nordåsvannet. Det kaller vi ro i sjela, det!

Interesseskjema

Skjoldneshagen

Interesseskjema

Informasjon om personvern

20.juli 2018 trådte den personvernloven i Norge i kraft (GDRP)

Personvernlovgivningen skal blant annet sikre integritet og konfidensialitet ved behandling av egne personopplysninger. Skjoldneshagen AS forplikter seg til å ivareta personvernet, både for ansatte og alle vi vi har kontakt med når vi behandler slike opplysninger. Skjoldneshagen AS vil kun benytte personopplysninger til formål med saklig tilknytning til bedriftens virke og følge EUs generelle personvernforordning (GDPR).

Les mer

 

Trykk for å aktivere/deaktivere sporingskode fra Google Analytics.

Trykk for å aktivere/deaktivere Google Maps.

Trykk for å aktivere/deaktivere kode for videoscript.
Vi benytter informasjonskapsler for å sikre deg best mulig brukeropplevelse på nettsiden. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler