Skjoldneshagen sitt siste salgstrinn
I salg nå!
Prydhagen - 15 smarte selveierleiligheter

I salg nå!

Nå er Skjoldneshagen sitt siste salgstrinn – Prydhagen lansert. Her finner du 15 smarte 2- og 3-roms selveierleiligheter (fra ca 45 – 62 kvm).  Leilighetene har moderne og praktiske planløsninger, hvor hver kvadratmeter er godt utnyttet.

Takket være den fine beliggenheten vil de aller fleste leilighetene nyte gode solforhold – kvaliteter en hardbarka vestlending vet å sette pris på.
Sjøhuset, Konow Restaurant og Skjoldnesparken er kun et steinkast unna. Her kan du nyte en aktiv hverdag i Skjoldneshagen.

Boligvelger Prydhagen

Boligvelger Prydhagen

Siste salgstrinn

Antall rom

2-, og 3-roms

Hvor?

Prydhagen ligger rolig og idyllisk til.

Priser

Kommer snart!

Parkering

Ikke inkludert. Men mulighet for å kjøpe.

Nyt hverdagen med sosiale trivselstilbud, matopplevelser,
flott natur og vakre solnedganger.


Prydhagen

Prydhagen består av 15 smarte selveierleiligheter, fordelt på 2- og 3-roms. Leilighetene har moderne og praktiske planløsninger, hvor hver kvadratmeter er godt utnyttet.


Midt mellom by og natur

Flott utsikt vestover, store grøntarealer og ”Nordåsen” som nærmeste nabo, oppfyller boligdrømmen du og dine har ventet på. Skjoldneshagen ligger kun 8 km fra Bergen sentrum, og en kort kjøretur fra Nesttun sentrum.

Med gode kvaliteter, marka som nærmeste nabo, kort vei til Nesttun sentrum og alt du er glad i, har Skjoldneshagen vært et førstevalg for de som vil ha en splitter ny leilighet. Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme får man gjerne bedre livskvalitet og ny energi.


Leilighet i sola og moderne livskvalitet

I tillegg er det store grøntområder i Skjoldnesparken, med gode sosiale fasiliteter for både små og store. Mellom byggene kommer også en egen park med muligheter for å leke med barnebarna eller slappe av i rolig atmosfære.


Skjoldnesparken og Sjøhuset

I Skjoldnesparken finner du benker, beplantning, landskapskunst, padeltennis, ballbinge, lekeplass, badmington- og boulebane mm. Parken mellom Skjoldnes og Skjoldneshagen er et miljøfremmende rekreasjonssted med tilbud på fritid-, sport- og treningsfasiliteter for folk i alle aldre.

Fra Konow Restaurant går det sti ned til sjøhuset ved Nordåsvannet. Her finner du badehus med omkledningsrom. Samt oppbevaringsplass for utstyr til beboeraktiviteter som bading, grilling, havkajakkpadling og SUP.

Ved sjøhuset finner du også en egen pir/standplass for fluefiske, grill- og bålplass, gjestebrygge og fasiliteter for å gjøre det vakre strandområdet ved Nordåsvannet til en hyggelig sosial møteplass.

Interesseskjema

Skjoldneshagen

Interesseskjema

Informasjon om personvern

20.juli 2018 trådte den personvernloven i Norge i kraft (GDRP)

Personvernlovgivningen skal blant annet sikre integritet og konfidensialitet ved behandling av egne personopplysninger. Skjoldneshagen AS forplikter seg til å ivareta personvernet, både for ansatte og alle vi vi har kontakt med når vi behandler slike opplysninger. Skjoldneshagen AS vil kun benytte personopplysninger til formål med saklig tilknytning til bedriftens virke og følge EUs generelle personvernforordning (GDPR).

Les mer

 

Trykk for å aktivere/deaktivere sporingskode fra Google Analytics.

Trykk for å aktivere/deaktivere Google Maps.

Trykk for å aktivere/deaktivere kode for videoscript.
Vi benytter informasjonskapsler for å sikre deg best mulig brukeropplevelse på nettsiden. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler