Trinn 2
Parsellhuset
I salg nå!

I salg nå!

Skjoldneshagen sitt andre trinn vil bestå av 16 sjarmerende og arealeffektive selveierleiligheter, med ulike planløsninger, god takhøyde og høy standard.

 2- og 3-roms leiligheter på 35 – 78 m2. Eikeparkett i alle oppholdsrom. Ventilasjon med varme-gjenvinning og vannbasert oppvarming via fjernvarme. Kjøkken fra kvalitetsleverandøren Norema, med integrerte hvitevarer fra Siemens. Flislagte baderom. Høyhastighetsfiber med TV, data og telefoni. Alle boenhetene har balkong eller skjermet uteplass. Gode muligheter for tilvalg og personlige innredningsløsninger.

Boligvelger Parsellhagehuset

Boligvelger Parsellhagehuset

Andre salgstrinn

Antall rom

2-, og 3-roms

Hvor?

Parsellhuset ligger i front, over innkjørsel til underliggende parkeringsanlegg.

Priser

Pris fra kr.2.390.000,-

Parkering

Ikke inkludert. Pris kr.300.000,- pr. plass.

Nyt hverdagen med sosiale trivselstilbud, matopplevelser,
flott natur og vakre solnedganger.


Parsellhuset

Selveierleiligheter fra ca 35 kvm til ca 78 kvm. Alle leilighetene har tilgang på egen balkong. Kvalitetskjøkken fra Norema med moderne uttrykk. Integrerte hvitvarer fra Siemens. Flere front- og benkeplatefarger å velge i. Gulvvarme i alle oppholdsrom.


Noe for alle – noe for deg!

Nyt hverdagen i moderne, vedlikeholdsfrie leiligheter. Med 28 boligenheter i trinn 1 og 16 stk i trinn 2, er det rom for et bredt og godt mangfold i bofellesskapet. Enten du er førstegangskjøper, eller ønsker å bytte ut eneboligen til en vedlikeholdsfri hverdag i leilighet, vil det her, uansett behov, være noe for alle aldre og livssituasjoner.


Fra enebolig til leilighet?

Flytter du fra enebolig til leilighet? I våre frodige grøntområder kan du beholde gleden av en velpleid hage, uten å måtte tenke på vedlikeholdet! Skjoldneshagen sine luftige utearealer gir rom for avslapning, så vel som nye bekjentskap og fine samtaler med naboer.

Gangforbindelsene i uteområdet tar deg raskt fra sør i boligområdet til nord, hvor det her etableres en park med offentlig tilgjengelig lekeplass. Med piknikkurven fylt opp, kan voksne nyte en ettermiddag i solrike omgivelser, mens barna klatrer høyt og lavt.

Interesseskjema

Skjoldneshagen

Interesseskjema

Informasjon om personvern

20.juli 2018 trådte den personvernloven i Norge i kraft (GDRP)

Personvernlovgivningen skal blant annet sikre integritet og konfidensialitet ved behandling av egne personopplysninger. Skjoldneshagen AS forplikter seg til å ivareta personvernet, både for ansatte og alle vi vi har kontakt med når vi behandler slike opplysninger. Skjoldneshagen AS vil kun benytte personopplysninger til formål med saklig tilknytning til bedriftens virke og følge EUs generelle personvernforordning (GDPR).

Les mer

 

Trykk for å aktivere/deaktivere sporingskode fra Google Analytics.

Trykk for å aktivere/deaktivere Google Maps.

Trykk for å aktivere/deaktivere kode for videoscript.
Vi benytter informasjonskapsler for å sikre deg best mulig brukeropplevelse på nettsiden. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler