Parkhuset
Moderne arkitektur kombineres her med smarte planløsninger og flotte utearealer.


21 vestvendte, moderne boliger kommer i første salgstrinn.

Parkhuset består av 2-roms, 3-roms og 4-roms leiligheter.

Fokus på miljø og trivsel gjenspeiles både i boligenes design med fasader i tre, beplantete tak og de store grønne uteområdene. Gjennomgående gode kvaliteter og livsløpsstandard gir gode garantier for en attraktiv boliginvestering.

Store lyse rom med eikeparkett i alle oppholdsrom. Ventilasjon med varme- gjenvinning og vannbasert oppvarming via fjernvarme. Flislagt bad og toaletter. Høyhastighetsfiber med TV, data og telefoni. Alle boenhetene har balkong eller skjermet uteplass. Gode muligheter for tilvalg og personlige innredningsløsninger.

Leilighetene får innvendig bodplass og private sportsboder i parkeringsetasjen. Eget område for sykkelparkering og muligheter for elbillading. Heis til alle etasjer og felles søppelsuganlegg.

Boligvelger

Boligvelger

Første salgstrinn

Antall rom

2-, 3- og 4-roms

Hvor?

Parkhuset ligger i front, mot Skjoldnesparken.

Priser

Pris fra kr.2.990.000,-

Parkering

Ikke inkludert. Pris kr.300.000,- pr. plass.

Privatmegleren er stolte over å kunne presentere Skjoldneshagen. Et unikt prosjekt med sentral og barnevennlig beliggenhet like ved Nordåsvannet.

Fordeler med å kjøpe nytt?

Fast pris, ingen stressende budrunder

Fast pris, ingen stressende budrunder.
Nye boliger selges ofte til fastpris. Det vil si at du slipper stressende budrunder, du vet hva boligen koster og hva du må forholde deg til

Ingen oppussing eller overaskelser

Når du flytter inn i en helt ny bolig, så slipper du å tenke på oppussing på mandag år. Du trenger heller ikke å bekymre deg for ubehagelige overraskelser som kan følge med der noen har bodd før deg, som skjulte fuktskader eller gamle elektriske anlegg.

Tilpass boligen etter din smak

Kjøper du bolig tidlig i byggeprosessen, får du større muligheter til å sette ditt personlige preg på boligen ved å gjøre egne innredningsvalg i tilvalgsperioden.

Høy teknisk standard

Nye boliger bygges etter gjeldene forskrifter og standarder med stadig høyere krav til materialer, byggemetoder og miljø. Dette gir et bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere kvalitet.

Lave kjøpsomkostninger

Du slipper tinglysningsavgiften når du kjøper helt nytt, og betaler kun 2,5 prosent av tomteverdien i dokumentavgift, ikke av hele kjøpesummen – som du gjør når du kjøper brukt selveierbolig.

Lave faste kostnader

Gode energiløsninger er bra for både miljøet og lommeboken. Det gjør at du ikke behøver å bekymre deg for kalde vintre og høye strømpriser. Nye boliger har også mye større forutsigbarhet i felles driftskostnader og utgifter til vedlikehold – alt er jo nytt!

2-roms – De passer perfekt for deg som vil kjøpe din første bolig

Leilighetene ligger mot Skjoldnesparken, et grønt, aktivitetsområde for store og små. 2-roms leilighet passer perfekt for deg som jobber i byen eller studerer som vil ha tilgang til alt Bergen sentrum har å by på på av kultur- og uteliv. Leilighetene er lyse og moderne med praktisk og god planløsning. Heis gir enkel tilgang til alle etasjer.

Antall 2-roms: 3 stk
Størrelse på 2 roms: 51 kvm
Pris fra kr.2.990.000,-
Parkering: Ikke inkludert. Kr.300.000,- pr plass

3-roms – Gode og gjennomtenkte planløsninger for deg som ser etter det lille ekstra!

Her kan du velge mellom de planløsningene som passer deg og din livsstil best. Leilighetene er gjennomgående lyse og moderne med balkong. Planløsningen er praktisk med entre, gang, bod, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Store vindusflater gir godt med lys. Fargene er lyse og delikate. Heis gir enkel tilgang til alle etasjer.

Antall 3-roms: 12 stk
Størrelse på 3 roms: fra 56 kvm
Pris fra kr.3.390.000,-
Parkering: Ikke inkludert. Kr.300.000,- pr plass

4-roms – Flytt inn i en leilighet som byr på mye plass og ulike løsninger.

Leilighetene har gjennomtenkte romløsninger der det er lagt til rette for at hele familien kan trekke seg tilbake i egne soner ved behov. Lyse og moderne leiligheter med praktisk og god planløsning. Vindusflatene slipper inn godt med dagslys – men er også en viktig detalj i interiøret.

Antall 4-roms: 6 stk
Størrelse på 4 roms: fra 83 kvm
Pris fra kr.4.990.000,-
Parkering: Ikke inkludert. Kr.300.000,- pr plass

Fra arkitekten

Intensjonen er at prosjektet skal oppleves som en naturlig fortsettelse av byggetrinn 1 og 2. Dette er løst gjennom å videreføre mye av den samme fargepaletten og materialvalg i bygg, samt opprettholde nedtrapping og utforming av volumer i henhold til planens intensjon om landskapshensyn.

Et annet hovedfokus i prosjektet har vært å opprettholde gode bo-kvaliteter i et tettere bomiljø. Vi ønsker å tilrettelegge for steder for tilfeldige møter, mulighet for dyrking på private arealer samt opprettholde privatliv i det store fellesskapet.

Taket blir elementet som binder prosjektet sammen. Taket vil være grønt ved at toppsjiktet skal utføres i biologisk materiale. Innenfor takelementet ønsker vi en variasjon i fasadeuttrykk for å gi en variert opplevelse for de som går gjennom stedet.

Referansen til eksisterende bygg og omgivelser skal være en rød tråd gjennom prosjektet. Vi ønsker at elementer som karnapp, vinterhager og velstelte, skreddersydde hager skal gjenkjennes i det nye fasadeuttrykket. Dette vil bidra til en egen identitet og særpreg til prosjektet som på en skånsom måte vil skille det ut fra de første byggetrinn.

Et hovedgrep i uteområdet har vært å jobbe med gode overganger mellom offentlige arealer, fellesarealer for boligene og private uteoppholdsarealer. Det organiske formspråket viderefører linjeføringer fra parken.

Gangveien gjennom området er delvis avskjermet fra fellesarealene gjennom bruk av vertikale skjermvegger.  Pergolaer og vegetasjonsbruk gir en god avgrensning mellom private og felles teoppholdsarealer og gir en variasjon i romlige opplevelser og møtesteder i fellesarealene.

Frukttrær og plantekasser for dyrking gjør fellesarealet spennende for flere brukergrupper. Park og hagebegrepet har vært viktig i prosjektet og henspeiler seg i byggene med vinterhager, prydhager og parsellhager. Vegetasjonen skaper sammenheng mellom prosjektet og den nærliggende parken og forsterker gangforbindelsen gjennom området.

Skjoldneshagen – Parkhuset

Parkhuset består av 2-roms, 3-roms og  4-roms leiligheter.

Fokus på miljø og trivselgjenspeiles både i boligenes design med fasader i tre, beplantete tak og de store grønne uteområdene. Gjennomgående gode kvaliteter og livsløpsstandard gir gode garantier for en attraktiv boliginvestering.

Store lyse rom med eikeparkett i alle oppholdsrom. Ventilasjon med varme-gjenvinning og vannbasert oppvarming via fjernvarme. Kjøkken fra Norema med integrerte hvitevarer fra Siemens.

Flislagt bad og toaletter. Høyhastighetsfiber med TV, data og telefoni. Alle boenhetene har balkong eller skjermet uteplass.
Gode muligheter for tilvalg og personlige innredningsløsninger.

Leilighetene får innvendig bodplass og private sportsboder i parkeringsetasjen. Eget område for sykkelparkering
og muligheter for elbillading. Heis til alle etasjer og felles søppelsuganlegg.

Parkhuset er det første trinnet av totalt 5 byggetrinn.

Det er med god grunn at vi har kalt det nye leilighets-komplekset i Skjoldneshagen for Parkhuset

Interesseskjema

Skjoldneshagen

Interesseskjema

Informasjon om personvern

20.juli 2018 trådte den personvernloven i Norge i kraft (GDRP)

Personvernlovgivningen skal blant annet sikre integritet og konfidensialitet ved behandling av egne personopplysninger. Skjoldneshagen AS forplikter seg til å ivareta personvernet, både for ansatte og alle vi vi har kontakt med når vi behandler slike opplysninger. Skjoldneshagen AS vil kun benytte personopplysninger til formål med saklig tilknytning til bedriftens virke og følge EUs generelle personvernforordning (GDPR).

Les mer

 

Trykk for å aktivere/deaktivere sporingskode fra Google Analytics.

Trykk for å aktivere/deaktivere Google Maps.

Trykk for å aktivere/deaktivere kode for videoscript.
Vi benytter informasjonskapsler for å sikre deg best mulig brukeropplevelse på nettsiden. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler