Trinn 1
Parkhuset
Moderne arkitektur og smarte planløsninger!

Nye, moderne selveierleiligheter

I den nye boligparken på Skjoldneshagen kommer det lyse, flotte leiligheter i ulike størrelser.

Felles for boligene er mye lys, store vinduer, effektiv planløsning og egen balkong. Alle leilighetene leveres med kvalitetskjøkken fra Norema, integrerte hvitevarer, hvit eikeparkett. Alle har muligheter for å kjøpe parkeringsplass. De parkmessig opparbeidede utearealene skaper et positivt supplement til hver enkelt sine private utearealer.

Alle leilighetene er organisert mot et felles fint opparbeidet trapperom med heis som leder rett ned i underliggende parkeringsanlegg. Med både 2-, 3- og 4-romsleiligheter finnes det her et mangfold av bomuligheter.

Boligvelger

Boligvelger

Første salgstrinn

Antall rom

2-, 3- og 4-roms

Hvor?

Parkhuset ligger i front, mot Skjoldnesparken.

Priser

Pris fra kr.2.990.000,-

Parkering

Ikke inkludert. Pris kr.300.000,- pr. plass.


Moderne, nye leiligheter nær nordåsvannet

Nå har du muligheten å kjøpe deg en bolig nær Nordåsvannet, kun minutter unna Nesttun sentrum! Arealeffektive, moderne leiligheter fra ca 51 m², til store leiligheter med høy standard fra ca 83 m². Alle er organisert mot et felles fint opparbeidet trapperom med heis som leder ned i underliggende parkeringsanlegg – hvor alle beboerne har mulighet å kjøpe P-plass.


Tilpass boligen etter din smak

Tilvalgsprosessen skal være enkel og tilgjengelig. Vi holder fokus på dagens trender, kombinert med flotte materialer og praktiske løsninger – slik at alt ligger til rette for å skape din nye drømmebolig. Fløylia er et langtidsprosjekt som krever at vi holder oss i utvikling. Vi sørger for at du er like fornøyd, uansett.

Få inspirasjon og se vår standard leveranse i vårt visningssenter. Du finner oss i Sundts veg v/ nr 83.

Velkommen hjem til Skjoldneshagen

Moderne arkitektur kombineres her med smarte planløsninger og flotte utearealer. Leilighetene kommer i ulike størrelser og appellerer til de fleste aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for alle  leilighetene er den unike beliggenheten og de gode solforholdene.

Skjoldneshagen består av flere frittstående bygg, noe som gjør at det finnes mange attraktive leiligheter i ulike størrelser.

Fra arkitekten

Intensjonen er at prosjektet skal oppleves som en naturlig fortsettelse av byggetrinn 1 og 2. Dette er løst gjennom å videreføre mye av den samme fargepaletten og materialvalg i bygg, samt opprettholde nedtrapping og utforming av volumer i henhold til planens intensjon om landskapshensyn.

Et annet hovedfokus i prosjektet har vært å opprettholde gode bo-kvaliteter i et tettere bomiljø. Vi ønsker å tilrettelegge for steder for tilfeldige møter, mulighet for dyrking på private arealer samt opprettholde privatliv i det store fellesskapet.

Taket blir elementet som binder prosjektet sammen. Taket vil være grønt ved at toppsjiktet skal utføres i biologisk materiale. Innenfor takelementet ønsker vi en variasjon i fasadeuttrykk for å gi en variert opplevelse for de som går gjennom stedet.

Referansen til eksisterende bygg og omgivelser skal være en rød tråd gjennom prosjektet. Vi ønsker at elementer som karnapp, vinterhager og velstelte, skreddersydde hager skal gjenkjennes i det nye fasadeuttrykket. Dette vil bidra til en egen identitet og særpreg til prosjektet som på en skånsom måte vil skille det ut fra de første byggetrinn.

Et hovedgrep i uteområdet har vært å jobbe med gode overganger mellom offentlige arealer, fellesarealer for boligene og private uteoppholdsarealer. Det organiske formspråket viderefører linjeføringer fra parken.

Gangveien gjennom området er delvis avskjermet fra fellesarealene gjennom bruk av vertikale skjermvegger.  Pergolaer og vegetasjonsbruk gir en god avgrensning mellom private og felles teoppholdsarealer og gir en variasjon i romlige opplevelser og møtesteder i fellesarealene.

Frukttrær og plantekasser for dyrking gjør fellesarealet spennende for flere brukergrupper. Park og hagebegrepet har vært viktig i prosjektet og henspeiler seg i byggene med vinterhager, prydhager og parsellhager. Vegetasjonen skaper sammenheng mellom prosjektet og den nærliggende parken og forsterker gangforbindelsen gjennom området.

Skjoldneshagen – Parkhuset

Parkhuset består av 2-roms, 3-roms og  4-roms leiligheter.

Fokus på miljø og trivselgjenspeiles både i boligenes design med fasader i tre, beplantete tak og de store grønne uteområdene. Gjennomgående gode kvaliteter og livsløpsstandard gir gode garantier for en attraktiv boliginvestering.

Store lyse rom med eikeparkett i alle oppholdsrom. Ventilasjon med varme-gjenvinning og vannbasert oppvarming via fjernvarme. Kjøkken fra Norema med integrerte hvitevarer fra Siemens.

Flislagt bad og toaletter. Høyhastighetsfiber med TV, data og telefoni. Alle boenhetene har balkong eller skjermet uteplass.
Gode muligheter for tilvalg og personlige innredningsløsninger.

Leilighetene får innvendig bodplass og private sportsboder i parkeringsetasjen. Eget område for sykkelparkering
og muligheter for elbillading. Heis til alle etasjer og felles søppelsuganlegg.

Parkhuset er det første trinnet av totalt 5 byggetrinn.

Det er med god grunn at vi har kalt det nye leilighets-komplekset i Skjoldneshagen for Parkhuset

Interesseskjema

Skjoldneshagen

Interesseskjema

Informasjon om personvern

20.juli 2018 trådte den personvernloven i Norge i kraft (GDRP)

Personvernlovgivningen skal blant annet sikre integritet og konfidensialitet ved behandling av egne personopplysninger. Skjoldneshagen AS forplikter seg til å ivareta personvernet, både for ansatte og alle vi vi har kontakt med når vi behandler slike opplysninger. Skjoldneshagen AS vil kun benytte personopplysninger til formål med saklig tilknytning til bedriftens virke og følge EUs generelle personvernforordning (GDPR).

Les mer

 

Trykk for å aktivere/deaktivere sporingskode fra Google Analytics.

Trykk for å aktivere/deaktivere Google Maps.

Trykk for å aktivere/deaktivere kode for videoscript.
Vi benytter informasjonskapsler for å sikre deg best mulig brukeropplevelse på nettsiden. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler