Eksklusiv beliggenhet, rett ved Nordåsvannet

Velkommen til et nytt boligområde

82 nye leiligheter med flott beliggenhet, store grøntarealer og «Nordåsen» som nærmeste nabo.

Med gode kvaliteter, marka som nærmeste nabo, kort vei til Nesttun sentrum og alt du er glad i, har Skjoldneshagen vært et førstevalg for de som vil ha en splitter ny leilighet.

Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme får man gjerne bedre livskvalitet og ny energi.

Vi ønsker deg velkommen hjem!

Fasiliteter

Bybane og buss

Tilkomsten til Skjoldnes er via Sundts veg fra Nesttun sentrum. Nærmeste buss og bybanestopp er Mårdalen, ca 950 meter unna.

Parkering

Alle boligkompleksene blir tilknyttet et stort underliggende garasjeanlegg.

Sup/kajakk

Eget kaianlegg, sjøhus og badestrand. SUP brett og Kajakker er tilgjengelig for leie for alle som bor på Skjoldnes/Skjoldneshagen

Shoppping

Skjoldnes ligger i gangavstand til både Nesttun og Lagunen som har mange flotte butikker, ferskvarer, restauranter og treningsentre. Kort vei med bybane / buss til bergen sentrum.

Turområde

Det vakre området rundt skjoldnes er et perfekt utgangspunkt for turer og rekreasjon.

Padle tennis

I Skjoldnesparken finner du tennisbane, ballbinge, lekeplass, badmington- og boulebane mm.

Kulturtilbud

Lagunen kino med 9 kinosaler, Fana kulturhus på Nesttun og Troldsalen på Troldhaugen.

Sentral, attraktiv og meget barnevennlig beliggenhet

Moderne boliger nær byen og naturen

På Skjoldneshagen kommer det nå et nytt boligprosjekt med solrike balkonger og et flott uteområde. Skjoldneshagen er neste tilskudd til et spennende område med boligbebyggelse, treningsfasiliteter, grøntområder og parker. Det er gangavstand til sentrum og gode kollektivforbindelser til resten av byen.

Skjoldneshagen består av 82 moderne leiligheter med særpreg i både form og farge, kun et steinkast unna Nesttun. Her skal det være lekeareal og grøntområder som vil være viktige sosiale soner for området. Leilighetene har gode og praktiske romløsninger for familielivet og hverdagene.

Kjøkken for nye matgleder

Nytt kjøkken er en stor begivenhet, nettopp fordi kjøkkenet er en stor del av vår hverdag. Det nye kjøkkenet ditt er fra kvalitetsleverandøren HTH. Finpusset og tilrettelagt for et smart og moderne uttrykk. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer fra Siemens.  Hvitevarepakken inneholder; stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og kombiskap – ferdig montert tilpasset kjøkkenet ditt.
Kjøkken leveres i hvit som standard, med benkeplate i heltre. Det vil også bli gitt muligheter for utallige tilvalg og tilpasninger i egne møter med kjøkkenleverandør.

En hverdag med rom for det hverdagslige

På Skjoldneshagen er alt nytt. Bilen står tørt og trygt innendørs, bare en heisknapp unna. Alt utvendig besørges av fellesskapet. Du trenger bare å holde styr på det som er rundt deg, resten blir ivaretatt.

Alle leilighetene er oppgradert med høyere standard på kjøkkenet og badet. Leilighetene har praktiske og romslige planløsninger med to, tre eller fire rom. Størrelsene varierer fra 35 til 131 kvadratmeter, alt etter ditt behov.

Utsikten over havet og byen får du gjennom store vindusflater i stua og på soverommet, eller fra balkongen. Så unn deg litt luksus. Ikke prangende, men med bokvaliteter du verdsetter. Så du kan senke skuldrene og nyte de små øyeblikkene i hverdagen.

Fra arkitekten

Intensjonen er at prosjektet skal oppleves som en naturlig fortsettelse av byggetrinn 1 og 2. Dette er løst gjennom å videreføre mye av den samme fargepaletten og materialvalg i bygg, samt opprettholde nedtrapping og utforming av volumer i henhold til planens intensjon om landskapshensyn.

Et annet hovedfokus i prosjektet har vært å opprettholde gode bo-kvaliteter i et tettere bomiljø. Vi ønsker å tilrettelegge for steder for tilfeldige møter, mulighet for dyrking på private arealer samt opprettholde privatliv i det store fellesskapet.

Taket blir elementet som binder prosjektet sammen. Taket vil være grønt ved at toppsjiktet skal utføres i biologisk materiale. Innenfor takelementet ønsker vi en variasjon i fasadeuttrykk for å gi en variert opplevelse for de som går gjennom stedet.

Referansen til eksisterende bygg og omgivelser skal være en rød tråd gjennom prosjektet. Vi ønsker at elementer som karnapp, vinterhager og velstelte, skreddersydde hager skal gjenkjennes i det nye fasadeuttrykket. Dette vil bidra til en egen identitet og særpreg til prosjektet som på en skånsom måte vil skille det ut fra de første byggetrinn.

Et hovedgrep i uteområdet har vært å jobbe med gode overganger mellom offentlige arealer, fellesarealer for boligene og private uteoppholdsarealer. Det organiske formspråket viderefører linjeføringer fra parken.

Gangveien gjennom området er delvis avskjermet fra fellesarealene gjennom bruk av vertikale skjermvegger.  Pergolaer og vegetasjonsbruk gir en god avgrensning mellom private og felles teoppholdsarealer og gir en variasjon i romlige opplevelser og møtesteder i fellesarealene.

Frukttrær og plantekasser for dyrking gjør fellesarealet spennende for flere brukergrupper. Park og hagebegrepet har vært viktig i prosjektet og henspeiler seg i byggene med vinterhager, prydhager og parsellhager. Vegetasjonen skaper sammenheng mellom prosjektet og den nærliggende parken og forsterker gangforbindelsen gjennom området.

Interesseskjema

Skjoldneshagen

Interesseskjema

Informasjon om personvern

20.juli 2018 trådte den personvernloven i Norge i kraft (GDRP)

Personvernlovgivningen skal blant annet sikre integritet og konfidensialitet ved behandling av egne personopplysninger. Skjoldneshagen AS forplikter seg til å ivareta personvernet, både for ansatte og alle vi vi har kontakt med når vi behandler slike opplysninger. Skjoldneshagen AS vil kun benytte personopplysninger til formål med saklig tilknytning til bedriftens virke og følge EUs generelle personvernforordning (GDPR).

Les mer

 

Trykk for å aktivere/deaktivere sporingskode fra Google Analytics.

Trykk for å aktivere/deaktivere Google Maps.

Trykk for å aktivere/deaktivere kode for videoscript.
Vi benytter informasjonskapsler for å sikre deg best mulig brukeropplevelse på nettsiden. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler