Trinn 4
24 moderne leiligheter i nytt trinn
Under bygging


24 moderne selveierleiligheter i «Blomsterhyllen» er nå for salg

Livet i en leilighet er enkelt.

Du slipper vedlikehold, klipping av plen på sommer og snømåking på vinteren. Samtidig gir det rom for et fellesskap og et godt bomiljø.

Nye vennskap eller en spontan vinkveld.

I Skjoldneshagen er det lagt til rette for at man skal leve det livet man ønsker.

4 trinn - Blomsterhyllen

Skjoldneshagen sitt fjerde trinn består av 24 forskjellige planløsninger fordelt på 4 etasjer, og varierende størrelse fra 36 til 129 kvm.

Uteområder

Det legges stor vekt på at uteområdene mellom byggene skal være grønne og frodige, og at det etableres sosiale soner for både barn og voksne. Under byggene vil det etableres underliggende parkeringsanlegg til disposisjon for beboerne.

Flotte uteområder kan bidra til et sosialt og levende nærområde som man skal trives i.

Boligvelger Blomsterhyllen

Tredje salgstrinn

Størrelse

36-129 m2

Hvor?

10 min fra Nesttun sentrum

Priser

Fra kr.2.290.000,-

Parkering

Mulighet for kjøp av parkeringsplass

Her finner du arealeffektive 1-roms til romslige 5-roms selveierleiligheter, med et moderne uttrykk. Om du ønsker utsikt ut mot felles parkområde, eller Nordåsvannet – det er opp til deg.


Utsikt mot parken eller nordåsvannet

I Blomsterhyllen finner du 24 nye selveierleiligheter, 15 ulike planløsninger, fordelt på 4 boligetasjer – med heis ned til underliggende garasje, hvor din bil står trygt og tørt hele året. Leilighetene varierer fra 35 til 131 kvm. Ønsker du leilighet ut mot parken, med eget privat markterrasse? Eller kanskje en toppleilighet med utsikt ut over Nordåsvannet? Skjoldneshagen er en spennende blanding av uberørt natur, kulturlandskap og pent anlagte hager og parkanlegg.


Kvalitetene

Romslige løsninger og god kvalitet

Skjoldneshagen består av flere små urbane leiligheter, og store romslige, med gode tilleggskvaliteter som god takhøyde og store vindusflater. Flere av av leilighetene er gjennomgående med rikholdige lysforhold. I de fleste planløsningene har man redusert gangareal for å få til rom til rom løsninger.
Noen av de mindre leilighetene er ensidig orientert, enten mot sørøst med formiddags- til ettermiddagssol, eller mot nordvest med ettermiddags- til kveldssol. Felles for disse er at de har de er konstruert på en slik måte at de vil oppleves som svært åpne og lyse. Alle leilighetene har har privat terrasse eller balkong.


Meld interesse i dag!

Flott utsikt, store grøntarealer og Nordåsvannet som nærmeste nabo, oppfyller boligdrømmen du og dine har ventet på. Skjoldneshagen ligger kun et steinkast fra Nesttun sentrum, og består av fire frittstående bygg og 6 townhouse.
Med sine trygge omgivelser innbyr Skjoldneshagen til mangfold. De fleste aldersgrupper og livssituasjoner kan finne noe som passer seg her. Ønsker du en bekymringsløs og vedlikeholdsfri hverdag i en helt ny leilighet? Da kan Skjoldneshagen være noe for deg.

Meld interesse i dag og få informasjon først!


Fasilitetene

Er du stadig på jakt etter nye utfordringer? Eksklusivt for beboere på Skjoldneshagen er en rekke fasiliteter. Det opparbeides en flott aktivitetspark rett utenfor døren, hvor det her venter timer med gøy og utfoldelse.
«En aktivitetspark eksklusivt for meg, sier du?» Ja, visst! I tillegg til et nettverk av flotte turstier i området, består Skjoldneshagens aktivitetspark av en rekke aktivitetstilbud:

Padeltennisbane

Sandvolleyballbane

Multisportbane

Boule

BMX bane

Og du? Du får faktisk gratis leie av kajakk, kano og SUP i sjøhuset. Tenk deg en søndag på glitrende bølger på en perle som Nordåsvannet. Det kaller vi ro i sjela, det!

Interesseskjema

Skjoldneshagen

Interesseskjema

Informasjon om personvern

20.juli 2018 trådte den personvernloven i Norge i kraft (GDRP)

Personvernlovgivningen skal blant annet sikre integritet og konfidensialitet ved behandling av egne personopplysninger. Skjoldneshagen AS forplikter seg til å ivareta personvernet, både for ansatte og alle vi vi har kontakt med når vi behandler slike opplysninger. Skjoldneshagen AS vil kun benytte personopplysninger til formål med saklig tilknytning til bedriftens virke og følge EUs generelle personvernforordning (GDPR).

Les mer

 

Trykk for å aktivere/deaktivere sporingskode fra Google Analytics.

Trykk for å aktivere/deaktivere Google Maps.

Trykk for å aktivere/deaktivere kode for videoscript.
Vi benytter informasjonskapsler for å sikre deg best mulig brukeropplevelse på nettsiden. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler