Nytt boligområde, rett ved Nordåsvannet
Innflyttingsklart sommeren 2023
  • Totalentreprenør Consto Bergen er godt i gang med byggingen. Ta gjerne kontakt om du vil komme på byggeplassvisning.
    Forventet ferdigstillelse sommeren 2023!

    Ta kontakt med megler for visning

Velkommen til Skjoldneshagen

Et nytt, moderne boligområde rett ved Nordåsvannet.

Flott utsikt vestover, store grøntarealer og ”Nordåsen” som nærmeste nabo, oppfyller boligdrømmen du og dine har ventet på. Skjoldneshagen ligger kun 8 km fra Bergen sentrum, og består av fem frittstående bygg totalt. Samlet kan du velge mellom boenheter fra 35 til 131 m2 BRA.

Med sine trygge omgivelser innbyr Skjoldneshagen til mangfold. De fleste aldersgrupper og livssituasjoner kan finne noe som passer seg her. Ønsker du en bekymringsløs og vedlikeholdsfri hverdag i en helt ny leilighet? Da kan Skjoldneshagen være noe for deg.

Skjoldneshagen vil være innflyttingsklart sommeren 2023. Byggingen er godt i gang i samarbeid med totalentreprenør Consto Bergen AS.

Å kalle Skjoldneshagen for Bergens nye
boligperle er antagelig ingen overdrivelse.

Image
skjoldnes_ikon_40pxskjoldnes_ikon_40pxskjoldnes_ikon_40pxskjoldnes_ikon_40pxskjoldnes_ikon_40px

Nesttun sin beste beliggenhet?

Flere har ventet på en bolig på Skjoldneshagen, med god utsikt i fredelige omgivelser og de aller beste solforholdene.

Du skal like stedet du bor. Alle kvalitetene i boligen og området rundt er viktige – de påvirker deg og blir en del av din hverdag. Boligene har moderne og praktiske planløsninger, hvor hver kvadratmeter er gjennomtenkt og godt utnyttet. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme.

Prosjektet bygges etter TEK17 som sikrer deg gode tekniske, miljømessige og økonomiske krav som du vil ha glede av så lenge du bor i leiligheten.

I det nye prosjektet tilbys både leiligheter og townhouse. 

Så snart du har valgt den boligen som passer deg best, kan planleggingen begynne. Du vil få tilsendt en omfattende tilvalgsliste med priser og frister. Vår totalentreprenør Consto er kjent for sin gode håndtering av tilvalgsprosessen og gleder seg til å skreddersy din nye bolig i tråd med dine ønsker.

Landskapet rundt boligene byr på flotte opplevelser og synsinntrykk. Her er stort mangfold og variasjon i naturelementer, der du kan la blikket vandre fra havflate, strand og sjølinje, til svaberg, bergvegger og knauser, over lyngmoer, buskas og kratt, til viltvoksende skog og høye trær. Skjoldnes er en spennende blanding av uberørt natur, kulturlandskap og pent anlagte hager og parkanlegg.

Velkommen hjem til Skjoldneshagen!

Interesseskjema

Skjoldneshagen

Interesseskjema

Informasjon om personvern

20.juli 2018 trådte den personvernloven i Norge i kraft (GDRP)

Personvernlovgivningen skal blant annet sikre integritet og konfidensialitet ved behandling av egne personopplysninger. Skjoldneshagen AS forplikter seg til å ivareta personvernet, både for ansatte og alle vi vi har kontakt med når vi behandler slike opplysninger. Skjoldneshagen AS vil kun benytte personopplysninger til formål med saklig tilknytning til bedriftens virke og følge EUs generelle personvernforordning (GDPR).

Les mer

 

Trykk for å aktivere/deaktivere sporingskode fra Google Analytics.

Trykk for å aktivere/deaktivere Google Maps.

Trykk for å aktivere/deaktivere kode for videoscript.
Vi benytter informasjonskapsler for å sikre deg best mulig brukeropplevelse på nettsiden. Ved å fortsette på nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler